Vastuuvapauslauseke

Huomioithan Suvilassa-mökkiblogia ja Instagramia lukiessasi, että blogiin raportoidaan mökin remontointia ja uudisrakennuksen työstämistä siten kuin me asiat teemme. Kaikki sisältö tässä blogissa on vain tiedoksi lukijalle emmekä vastaa missään tilanteessa blogin tietoja hyödyntävälle taholle aiheutuneesta suorasta tai välillisestä vahingosta.

Kirjoittamiamme sisältöjä tai ottamiamme valokuvia ei tule siis millään tavalla tulkita työohjeeksi tai rakennussuositukseksi. Emme ole vastuussa informaation oikeellisuudesta tai täydellisyydestä omissa tai viitattujen ulkopuolisten tahojen tuottamissa sisällöissä.

Lukijana sinun tulee siis tulkita blogissa esiintyvää aineistoa kriittisesti ja ymmärtää, että kirjoitamme ja kuvaamme sisältöä omien näkemyksiemme ja mielipiteidemme perusteella.

Suosittelemme, että varmistat aina alan ammattilaisten kanssa tekemiesi ratkaisuiden oikeellisuuden. Hyödynnä kuntasi / kaupunkisi rakennusvalvontaa, projektisi vastaavaa mestaria, LVI-alan, sähköalan sekä muita ammattilaisia. Niin mekin teemme 😃

Tsemppiä projektiisi!

Henna & Janne Niiranen